23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED-belysning er fremtidens lyskilde – og behovet for pålidelige silikonematerialer stiger!

LED-belysning er i rivende udvikling, og i dag kan LED i mange tilfælde erstatte de gamle kendte lyskildetyper – blot mere energieffektivt og økonomisk! Dow Corning har netop lanceret fire nye silikoner til LED-industrien ved Light+Building messen.

LED-teknologiens udvikling de sidste 10 år gør, at LED-belysning i dag anvendes mere og mere – både i det private såvel som det offentlige rum: til park-, sti- og vejbelysning, i møbel- og bilindustrien, i mobiltelefoner og tv’er samt på hoteller, kontorer og i indkøbscentre.
Ligesom LED-komponenternes kvalitet er vigtig – er materialerne, der anvendes til at fastsætte og beskytte LED-komponenterne lige så vigtig! Uden pålidelige materialer kan LED-lysene ikke performe!

Diatom A/S leverer højkvalitets silikonematerialer
Silikone er det optimale produkt til at beskytte og fastgøre LED-lyskilderne og de tilhørende elektroniske komponenter. Diatom har et bredt sortiment af LED-silikonematerialer fra Dow Corning, som er en førende producent af højteknologiske silikoneprodukter. Silikone er et yderst fleksibelt materiale med stor varme- og vejrbestandighed og med god elektrisk isolationsevne. Derudover er det kemisk resistent og vandafvisende.

Dow Corning har skabt en produktlinje med silikoneprodukter specielt henvendt til LED-industrien. To silikoner fra denne produktlinje, Dow Corning MS-1002 og Dow Corning MS-1003, har allerede modtaget en pris for deres egenskaber ved LIGHTFAIR International i 2013. De blev kåret som årets produkt i kategorien ”Non-Luminous Components and Specialty Hardware”.
Nu følger Dow Corning op med yderlige fire silikoneprodukter til optik og montage, som netop er blevet præsenteret ved messen Light + Building i Frankfurt:
- Dow Corning ® MS-1001 Moldable Silikone: et silikonemateriale til indstøbning med produktlinjens højeste hårdhed efter hærdning. Silikonen giver mulighed for tyndere optiske dele.
- Dow Corning ® MS-3003 Moldable Silikone: en silikone til indstøbning, der giver en pålidelig optisk, termisk og mekanisk stabilitet til avanceret LED-belysning.
- Dow Corning® CI-2001 White Reflective Coating: en hvid reflekterende silikonelak, der bidrager til at øge den interne refleksion, lysspredning og effektiviteten for LED-lamper og -armaturer.
- Dow Corning® EA 2900 Sealant: en hvid silikonelim, der giver en hurtig og stærk vedhæftning på 10 minutter.

Diatom har agentur på Dow Cornings produkter i Danmark. Du kan læse mere om Diatoms silikonematerialer fra Dow Corning her: Silikone til elektronik og LED-industrien. Her finder du også Diatoms nye brochure om silikone til LED-industrien.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.078