23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde mellem Eaton og EMC til fremstilling af platforme med VSPEX Integreret Power

Eatons integrerede strømstyringsløsninger er blevet EMC® VSPEX® LabValidated® og er dermed godkendt til at arbejde sammen med VSPEXTM godkendte infrastruktur løsninger.

Eatons integrerede strømstyringsløsninger er blevet EMC® VSPEX® LabValidated® og er dermed godkendt til at arbejde sammen med VSPEXTM godkendte infrastruktur løsninger. Det er en reference arkitektur, der er designet til at forenkle indsatsen af private cloud- og slutbruger computerløsninger. Som Advantage partner i EMC Technology Connect Partner programmet, leverer Eaton løsninger til energistyring, overvågning og beskyttelse. Det er løsninger der forenkler opbygningen af infrastrukturen i VSPEX platformen. Ved valideringsundersøgelser af Eatons nøglerolle i udviklingen af konvergeret infrastruktur, giver Eatons integrerede produktsortiment til energistyring en omfattende løsning til IT- og datacentre som kan anvendes til at opretholdelevetiden og forbedre kontinuiteten i forretningsgangen.

”Vort samarbejde med EMC, sætter fokus på Eatons integrerede løsninger til energistyring. De bygger på de skalerbare fordele i VSPEX, og hjælper kunderne til at få styring af, og kontrol med IT aktiver gennem energistyring. Derved øges værdien af forretningerne,” sagde Hervé Tardy, vice president og general manager, Distributed Power Quality Division, Eaton. ”Eaton har integreret energi med virtualiseringsplatforme siden 2009, og vi leverer løsninger til VSPEX platformen som en naturlig udvidelse af vore bestræbelser.”

”Eatons integrerede energistyringsløsninger forøger værdien for EMC kunderne, da de tilbyder avancerede energistyringsmuligheder for VSPEX løsningerne”, sagde Pete Eggimann, director, VSPEX Ecosystem Program, EMC Corporation. ”Vi har sammen en forpligtelse til at udvikle innovativ teknologi, og vi ser frem til at arbejde sammen med vore fælles netværkspartnere for at udvikle og understøtte differentierede
energistyringsløsninger til VSPEX.”

Eatons 9PX UPS, der er styrbare ePDU® rack-baserede energiforsyningsenheder, samt Intelligent PoweManager™ software, er blandt de første komponenter, der får laboratorie verifikation fra EMC til brug med VSPEX. VSPEX kunder bruger Eatons Intelligent Power Manager software til at automatisere systemgenopretning efter nedbrud.. De anvender kontinuitetsprocesser i driften direkte fra VMware®vCenter™ server styringsplatformen, inklusiv sammenlægning af ikke-kritiske belastninger, for at forlænge batteritiden, afvikle automatisk og transparent migration af virtuelle maskiner, og flytte kritiske belastninger i tilfælde af forlængede forstyrrelser af energiforsyningen.

Eatons styrede ePDU er, sammen med Cisco EnergyWise™ teknologi, designet til at give VSPEX brugere en overvågning med høj nøjagtighed, og kontrol med energiforbruget på niveau med det individuelle forbrugssted. Når ePDU kombineres med en miljømæssig overvågningssonde fra Eaton, kan brugerne konfigurere automatiske handlinger og alarmer, hvis fugtighed og temperatur truer hardwaren i rack'et. Den prisvindende 9PX UPS afrunder Eatons integrerede energistyringstilbud, der er testet til at integreres flydende med VSPEX løsninger for at give en høj grad af konfiguration, skalerbarhed og pålidelige muligheder for beskyttelse af udstyret.

For at få mere information om Eatons integrerede løsninger til energistyring til EMC VSPEX infrastruktur, besøg venligst www.eaton.eu/VSPEX.

Læs mere om Eaton og EMC VSPEX.

For at få mere at vide om Eatons løsninger til energikvalitet, klik venligst ind på www.eaton.eu/powerquality.

For at få de seneste nyheder – følg os på Twitter via @Eaton_UPS – eller find os på Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 101.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.eu.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.052