23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: Hadeftaljer i brug hos Aarsleff – Skagen Havn

”De er til dato de bedste taljer som vi har haft” – dette var udtalelsen fra pladsformand Bo Jørgensen efter at have anvendt Hadef skraldetaljer i forbindelse med udbygningen af Skagen Havn.

Siden august 2013 har Aarsleff været i gang med en kraftig udvidelse af Skagens Havns faciliteter. Kontrakten som har en værdi af 226 millioner afsluttes til efteråret 2015 – og til den tid vil havnens nye faciliteter bestå af et areal på 11 hektar, 450 meter havnekaj og et 11 meter dybt havnebassin. Med det nye havneanlæg vil krydstogtskibe og fragtskibe på op til 330 meters længde kunne lægge til kaj.

En vigtig del af det store projekt består i at opsætte 450 meter spunsvægge, som skal danne basis for den nye havnekaj. ”I vores arbejde med opsætning af spunsvægge anvender vi en skraldetalje som den tredje streng i et kædesæt – på den måde kan vi styre længden på millimeterniveau – og dermed udføre opsætningen nemt og præcist” udtaler Bo Jørgensen, Aarsleff’s pladsformand på projektet.

”Da vi konstant arbejder i et hårdt miljø hvor vores grej udsættes for både sand og saltvand, er der store krav til det grej, vi anvender. Dette har vi især kunne se på de taljer, som vi anvender. De billigste taljer holder ikke meget mere end en uge – og de bedste op til et halvt år”, fortsætter Bo Jørgensen. ”Vi var derfor lidt skeptiske da FKU kom forbi med deres nye Hadef skraldetalje, men vi var klar til at give det en chance – og det er vi i dag rigtig glade for, at vi gjorde.

Det viste sig nemlig, at Hadeftaljen til dato er den talje, som har klaret det hårde miljø bedst – og vi har endnu ikke kunne mærke på den, at den dagligt er udsat for saltvand”, udtaler Bo Jørgensen.

Ifølge FKU’s salgskonsulent i det nordjyske - Jens Munch, er det dog ikke overraskende, at netop Hadef’s skraldetalje klarer opgaven så godt. ”Det, som oftest går galt, når en talje må give op overfor saltvand, er at bremsen og gearhjulet ruster sammen. På Hadef’s taljer er bremsen og gearhjulet én og samme enhed – og dermed er der simpelthen ikke nogen mekaniske dele, som på den måde kan ruste sammen”, udtaler Jens Munch

”Hadeftaljen er i dag vores foretrukne skraldetalje, og som professionelle bruger af løftegrej er det rart at se, at man stadig kan blive præsenteret for løftegrej, som kan rykke ved opfattelsen af, hvad der er det bedste på markedet”, slutter Bo Jørgensen.

Fakta om Fyns Kran Udstyr A/S
Fyns Kran Udstyr A/S er den førende udbyder inden for kvalitetsløftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren. Virksomheden er landsdækkende med afdelinger beliggende i Odense, Lindø Industripark, København, Esbjerg og Aalborg, samt Maskinfabrikken LEHAKA i Aalborg. Vi er i dag ca. 85 engagerede og kompetente medarbejdere.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.047