23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord Tech Industrisystemer fylder 20 år

I år er det præcist 20 år siden at Nord Tech Industrisystemer åbnede dørene for første gang.

I denne anledning byder Nord Tech velkommen til en ny førende leverandør af undervandskabler- og stik. Disse to nye produktgrupper er en del af det nye produktsortiment som Nord Tech satser på skal tilfredsstille behovene for sikkerhed og øget produktivitet.

Nord Tech Industrisystemer blev grundlagt i 1994 med det formål at specialisere sig indenfor strømtilførsel, fjernstyringsteknik, datatransmission og tilbehør til kraner og maskiner. I år fejrer vi 20 års jubilæum som distributør af kvalitetsprodukter til bl.a. kran- og løftegrejsbranchen. I den sammenhæng vil vi gerne takke vores leverandører som bl.a. inkluderer Tele Radio, Vahle, Datek og søsterselskabet Vetec for de mange års samarbejde.

Disse 20 år har vist os, at det er det tætte samarbejde med kunderne og vores leverandører som er vejen frem. I denne sammenhæng er nøgleordet tillid, da vi gennem vores fælles tillid hurtigere kan tilfredsstille kundernes behov. Hvad enten der er tale om kompetent rådgivning, service eller specialløsninger.

Denne fælles tillid har været med til at Nord Tech har haft mulighed for at udvikle sig og sprede sig ud i flere sektorer. Disse sektorer inkluderer i dag transport og logistik, landbrug og gartneri, teater, tv og forlystelser, samt byggeri, skibsfart, vindmølle og havne. Næste skridt er en øget satsning på marine og offshore sektoren, som der arbejdes på i øjeblikket.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.062