23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et krantilbud inden for 24 arbejdstimer

Et nyt tiltag fra Fyns Kran Udstyr, gør det muligt for kunderne at få en budgetpris på en kran inden for 24 arbejdstimer ved at udfylde et simpelt on-line spørgeskema.

”Vores formål med at tilbyde denne service til vore kunder, er at give dem mulighed for nemt, hurtigt og uforpligtende at få tilsendt en budgetpris på en kran”, fortæller salgschef Anders Helbo.

Ved at bruge fem minutter på at indtaste oplysninger om ønsket højde, længde og løftekapacitet, vil man inden for 24 arbejdstimer modtage et budgettilbud, som kan bruges som beslutningsgrundlag eller f.eks. til en budgetansøgning.

”Denne service kan vi tilbyde på standard søjle – og vægsvingkraner og manuelle traverskraner op til 2 tons. Hvis der er ønsker, som ligger uden for dette område, kommer vi forbi og finder en mere kundetilpasset løsning”, fortsætter Anders Helbo

Inden man går i gang med at udfylde spørgeskemaet, er det en god ide at have styr på højden fra gulv til loft, hvor langt kranen skal kunne række og hvor meget den skal kunne løfte. Hvis der er tale om manuelle traverskraner, skal man ligeledes have styr på sin loftkonstruktion, dvs. stålspær, betonspær, træspær el. lign.

”Vi lever i en tid hvor der ofte er kort tid til at træffe beslutninger – og med vores nye tiltag gør vi det nemt og uforpligtende for vores kunder at få en budgetpris på en kran. Dermed kan man hurtigt komme videre i overvejelserne om der skal investeres i nyt kransystem eller ej”, slutter Anders Helbo.

Du kan få din budgetpris på vores website kransystem.dk ved at klikke her >>

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.047