23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Starter med variabel hastighed - Eatons innovative mulighed til motorkontrol

Eaton har udviklet en innovativ, ny mulighed til motorstyring - en starter med variabel hastighed. Den kombinerer den enkle, konventionelle motorstarter med fast hastighed med muligheden for at variere motorens hastighed.

Eaton har udviklet en innovativ, ny mulighed til motorstyring - en starter med variabel hastighed (Variable Speed Starter - VSS). Den kombinerer den enkle, konventionelle motorstarter med fast hastighed med muligheden for at variere motorens hastighed. Eatons nye PowerXL DE1 er den første af disse motorstartere, der kommer på markedet, og nu kan maskin- og systembyggere indbygge et meget pålideligt og omkostningseffektivt alternativ til DOL startere. DE1 er især er velegnet til at øge udnyttelsen af energien i applikationer, hvor man før anvendte startere med fast hastighed.

»Det energirelaterede produkt direktiv (ErP) og ”den stigende anvendelse af automatisering i maskiner fører til øget brug af frekvensomformer, selv i relativt enkle applikationer,» siger Guido Kerzmann, Product Line Manager hos Eaton, Electrical Sector EMEA.

»I mange af disse applikationer, hvor der indgår pumper og ventilatorer, er der imidlertid for stor kompleksitet og for mange funktioner i vore frekvensomformere - mens almindelige motorstartere ikke kan regulere motorhastigheden. Den nye starter med variabel hastighed (VSS) er den ideelle løsning til disse applikationer - hvor der kun er brug for begrænsede funktioner - da den er meget enkel at bruge og alligevel giver fuld kontrol med hastigheden.”

Lige nu kan Eaton levere PowerXL DE1 i to størrelser: Den 45 mm brede slim-line udgave er egnet til brug med motorer op til 1,5 kW, mens den 90 mm brede model kan bruges til motorer fra 2,2 til 7,5 kWDe er designede til brug direkte fra emballagen - uden behov for justering eller indstilling af parametre. En speciel algoritme gør det næsten umuligt at overbelaste starteren, den reducerer blot hastigheden eller momentet.
Som standard har PowerXL DE1 et Modbus interface, og kan endvidere nemt integreres med Eatons innovative SmartWire-DT fortrådningssystem.

Flere oplysninger på www.eaton.eu. De seneste nyheder fås ved at følge os på Twitter (@Eaton_EMEA), eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Se eller download kataloget her.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, backup strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed med et salg i 2013 på 22 milliarder dollars. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 103.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.eu.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.032