23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk fællesstand på AIMEX 2015, Sydney

Deltag sammen med Danish Mining Technology Group på Australiens største og vigtigste messe indenfor teknologi, udstyr og services til den globale mineindustri.

AIMEX er uden sammenligning Australiens vigtigste messe for den internationale mineindustri. Messen løber af stablen hvert andet år, og det er med stor fornøjelse at Danish Mining Technology Group kan invitere din virksomhed med som udstiller på den danske fællesstand.

AIMEX har gennem årerne markeret sig som en af de vigtigste mine-messer i verden. Det skyldes blandt andet den store betydning minedriften har for den australske økonomi. Industrien står for hele 8% af BNP - og det tal ser ud til at vokse i de kommende år, hvor flere aktører forventer et positivt marked.

Kort om AIMEX
13.000 besøgende fra 26 lande
615 udstillere heraf 178 internationale fra 19 lande
En unik tilfredshed blandt de besøgende på 98%

AIMEX 2015 er messen for dig, der ønsker at etablere, udvide og vedligeholde kontakter, ikke blot fra Australien, men fra hele den globale mineindustri. Grundet prispresset har industrien et stort fokus på og behov for højteknologiske produkter og viden, der kan hjælpe producenterne med at minimere deres omkostninger.

Du finder mere information om messen, priser og tilmelding på Danish Mining Technology Groups hjemmeside her eller i vedlagte invitation. Se også messens officielle hjemmeside her.

Du er også meget velkommen til at kontakte

Heidi Ravn
Head of Danish Mining Technology Group
Tlf.: +45 2421 8988
Mail: heidi.ravn@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.048