23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luft til vand varmepumpe kåret som bedst i test af Teknologisk Institut

Ifølge Teknologisk Institut giver Panasonics luft til vand varmepumpe mest værdi for pengene

Teknologisk Institut har netop fortaget en test af Panasonics Aquarea luft-til-vand varmepumpe med All in One-modulet. Testresultatet er baseret på Panasonics T-CAP 9KW luft-til-vand varmepumpe, som er testet med en ydelse på 9,29 KW ved -10 grader. Med en SCOP værdi på 4,84 har systemet opnået branchens højeste. Test resultaterne kan i løbet af få uger ses på energistyrelsens varmepumpeliste. Varmepumperne på varmepumpelisten overholder alle lovkrav, og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af Teknologisk Instituts uafhængige testlaboratorium. 15 af Panasonics luft-til-vand varmepumper er nu på listen, og derfor er det nu endnu mere fordelagtigt, at skifte til miljøvenlig opvarmning.

Opvarm hjemmet energieffektivt og hav masser af varmt brugsvand
Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand i hjemmet. Aquarea T-CAP er de eneste varmepumper på markedet, som ikke taber kapacitet ned til -15 grader, hvilket sikrer den bedst mulige årsvirkningsgrad. Varmepumperne er testet ved -27 graders udetemperatur for, at sikre den mest effektive og stabile drift i det nordiske klima. Den effektive løsning er hurtig og let for installatøren at montere, og systemet sikrer effektiv opvarmning af hjemmet og varmt brugsvand med store årlige energireduceringer.
All in One er en pladsbesparende løsning, som på grund af det stilrene design uden synlig rørføring, er perfekt at installere i bryggers. Udedelen kan nemt integreres i husets design ved hjælp af den enkle varmepumpeskjuler, som fås i tilkøb. Desuden kan du styre varmepumpen fra din mobiltelefon, tablet eller computer, hvor energiforbruget kan aflæses og tilpasses direkte.

Varmepumpen er den bedste varmekilde
En ny analyse fra statens transmissionsselskab Energinet.dk viser, at det samfundsøkonomisk vil være mere gavnligt, hvis man erstattede alle olie- og træpillefyr med varmepumper, som bruger el til opvarmning. Panasonics Aquarea varmepumper giver bæredygtig opvarmning, som reducerer den årlige energiregning med 30-40 procent. Varmepumperne integreres nemt i de fleste varmeanlæg og er kompatible med andre energieffektive energikilder, som fx solpaneler.

Klik her for mere information om luft til vand varmepumper

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.031