23948sdkhjf
Del siden
Annonce

109 forslag på bedreinnovation.dk – hvad synes du?

Forslagene på bedreinnovation.dk spænder vidt – alt fra en national vindtunnel til cybersikkerhed i produkter og du kan stadig nå at give din mening til kende.

Din kommentar kan forbedre forslagene

Frem mod 2018 investerer Styrelsen for Forskning og Innovation 900 millioner kroner i udvikling af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser hos GTS-institutterne, som skal gavne dansk erhvervsliv. På hjemmesiden, bedreinnovation.dk, kan du læse de 109 forslag og din kommentar er vigtig for at kunne målrette forslagene til erhvervslivets behov. Du kan kommentere frem til 14. maj på bedreinnovation.dk

Vindtunneller og cybersikkerhed

FORCE Technologys forslag favner bredt og dækker både fødevareproduktion, havvindmøller, bioenergi, skibe og hybridmaterialer. Bl.a. er der et forslag om at inddrage FORCE’s årelange erfaring med etablering og drift af vindtunneller i den igangværende etablering af den Nationale Vindtunnel (NWT), som skal understøtte forskning og udvikling af fremtidens vindmøller.

DELTAs forslag handler både om sundhed og fødevarer, produktionsteknologi, klima og miljø og informations- og kommunikationsteknologi. Blandt deres mange forslag er der bl.a. et om cybersikkerhed i produkter. DELTA vil udvikle og tilbyde services, som assisterer udviklere og sikrer, at produkter lever op til gældende sikkerhedsstandarder.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047