23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ARCA - Kvalittets skabe og kapslinger fra Fibox

Gennem årtier har Fibox været kendt for innovation og strålende tekniske professionelle løsninger. Nu har vi taget innovationen og den markedsdrevet produktudvikling op til næste niveau og kan nu præsentere ARCA skabet.

Gennem årtier har Fibox været kendt for innovation og strålende tekniske professionelle løsninger. Nu har vi taget innovationen og den markedsdrevet produktudvikling op til næste niveau og kan nu præsentere ARCA skabet. Det er designet til de barske og krævende miljøer, skabene er 100 % korrosionsfri og meget robuste, nemme at bruge og installere og gør dine innovationer og dit liv lettere. Udviklet ud fra at det skal være let at anvende og montere denne serie, MAKE DIFFICULT EASY.

Vi varsler en ny tid hvor skabe i stål i højere grad overgår til polycarbonat skabe grundet de krævende miljøer indenfor industri og infrastruktur. De nye skabe ARCA er resultatet af nøje, markedsorienteret udvikling som har de dokumenterede fordele ved polycarbonat materiale, de er omkostningsneutrale i forhold til konventionelle skabe lavet af stålplade.

ARCA er absolut velegnet til udendørs applikationer og men opfylder også kravene til indendørs applikationer. Skabene er fremstillet af glasfiberforstærket polycarbonat med opskummet PUR-pakning der kan modstå temperaturer fra -40 °C til +80 °C kontinuerligt, med silikonepakning endda op til +120 °C. Den har i den grad høj beskyttelse i form af IP66 (NEMA / UL type 3 , 3R , 3S , 4, 4X , 12, 12K , 13) og en fremragende brændbarhed: UL94 V-0 , 5 VA.

Den nye ARCA serie består af 14 størrelser fra 200 x 300 x 150 mm til 800 x 600 x 300 mm., som alle er tilpasset de forskellige industristandarder der ønskes på det danske marked.

ARCA skabene er vandalsikrede og dermed slagfaste til IK10, som er den højeste klasse efter EN 62262.

De nye ARCA skabe fra Fibox er tilgængelige med gråt låg eller med isat polycarbonat rude. Som standard leveres skabet med en dobbelt-bit nøgle/lås. Alternativt et svinghåndtag hvor der er mulighed for anbringelse af en Ruko lås eller et 3-punkts låsesystem. En hængelås-løsning kan påmonteres. Dørene kan leveres med både vandret og lodret løsninger. Den åbnes med en bred vinkel på 120 °, hvilket forenkler monteringen. Skabet leveres som standard med en montagplade i stål og der kan som tilbehør vælges en DIN-skinne indsats med afdækning, som kan fastgøres med selvskærende skruer og et patenteret system som forenkler montagen.

Med kun omkring halvt så stor vægt som på standard metal skabe, er ARCA let og nem at håndtere, hvilket gør transporten samt installationen lettere. Der er en minimal vedligeholdelse på det ergonomiske og designede skab. Det leveres i en nyudviklet papemballage, hvor der er "indbygget" boreskabelon, så det er let at montere på væg. Desuden er emballagen så stor at den kan bruges til videreforsendelse og beskyttelse at det færdige produkt efter at ophængnings beslag eller forskruninger er monteret.

For kabelgennemføringer og andre åbninger er ingen komplicerede værktøjer nødvendige. Arbejdet kan gøres hvor som helst med en enkelt hulsav eller keglebor. Problemet med metalskabe er, at korrosionsbeskyttelsen bliver forringet eller skal lakeres ved bearbejdning, arbejdet og omkostningen findes ikke ved ARCA. De eksisterende skabe i metal skal jordforbindes, hvilket ikke er nødvendig for ARCA, da de er dobbeltisoleret. De er designet til en nominel strøm på 630 A og en nominel isolationsspænding på 1000 VAC. og 1500 VDC.

Såfremt der skal anvendes en lægmands-betjent tavle er der store fordele ved at bruge en ARCA løsning, da man kan installere en indvendig dør i løbet af få sekunder.. De eksisterende produkter der anvendes i dag er mere tidskrævende og dermed omkostningstunge.

Polycarbonat ruster ikke og har samtidig en god kemisk resistens, hvorimod korrosionsbeskyttende belægninger og maling på metalskabe nemt kan blive beskadiget og efterfølgende kræver hurtig handling. Ridser og buler og andre fysiske skader på metalskabe kan give funktionelle begrænsninger og evt. reducere tæthedsklassen - I modsætning til høj styrke, anti- vandal ARCA, der er slagfaste resistente på IK10: Her er deformationer udelukket, og IP- beskyttelse opretholdes selv under hårdt pres og behandling.

Tilbehørsprogrammet er stort, lige fra optimeret ophængningsbeslag, regntag, diverse låseindsatse og dørstoppere mm.

Omkostningerne, ved at anvende ARCA serien ud fra ovenstående fordele, bliver væsentlig mindre og bliver et attraktiv alternativ i forhold til eksisterende metalskabe, hvilket gør konkurrenceevnen større.

Til serien er der udviklet et nyt varmetabsprogram, som gør det let for kunden at beregne på enkelt vis hvor stor et skab der skal anvendes samt termisk data for den aktuelle løsning.

Certificering til EN / IEC 60529 , EN /IEC 60208, EN / IEC 62262 og EN 61439 til 1,4 og UL certificeringer og godkendelse til maritim anvendelse af Lloyds Register m.fl. er under udarbejdelse.

ARCA serien er en yderst fleksibel løsning, som kan anvendes inden for alle former for styrings-og reguleringsapplikationer samt effekt- og fordelingstavler.

Eksempler på ovenstående kunne være distribution, kommunikation, styring og kontrolsystemer af alle typer såsom tunnel, broer, signalering, spildevand og anlægsproduktion, for blot at nævne nogle få.

MAKE DIFFICULT EASY Brug ARCA

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Send til en kollega

0.047