23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Dow Corning EA-4600 hotmelt silikonelim til elektronikindustrien

Dow Corning har netop lanceret en hotmelt silikonelim, der egner sig til samling af forbrugerelektronik og andre krævende høj-volumen fremstillingsprocesser. EA-4600 leverer en forbedret pålidelighed, reworkability og tætning over for vand.

EA-4600 er den seneste tilføjelse til Dow Cornings brede og voksende portefølje af avanceret hotmelt silikonelim.

Da designtendenserne inden for forbrugerelektronik går i retning af smalle kanter og et innovativt design, stiger elektronikproducenternes efterspørgsel på højtydende og innovative klæbemidler, der kan hjælpe med at opfylde disse design- og produktionsmål. Den nye Dow Corning EA-4600 henvender sig netop til disse producenter. Limen kan levere vandfaste, smalle kanter, som mange elektronikdesignere inkorporerer i næste generation af smartphones, tablets og andre bærbare teknologier.

EA-4600 er designet til at opnå øjeblikkelig green strength efter dispensering og kan derfor øge samlehastigheden. Limen kan anvendes i et bredt temperaturinterval fra -40 til 150 °C. Materialet bliver blødt, når det udsættes for høje temperaturer, men vender tilbage til dets typiske egenskaber efter afkøling. Limen hærder ved stuetemperatur og giver øjeblikkelig vedhæftning uden brug af primer på de fleste metal- og plastmaterialer. EA-4600 har en
lang åbentid og potlife og udviser fremragende reworkability inden for 24 timer efter påføring. EA-4600 er næsten lugtfri og kan påføres i mikroperler og fugetykkelser på mindre end 0,5 mm. Når limen er fuldt hærdet udviser den fremragende kemi-, vand- og støvbestandighed. Pga. silikonens fleksible egenskaber kan den absorbere stød og slag.

Har du spørgsmål til Dow Corning EA-4600 hotmelt silikonelim, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

Læs mere om Dow Corning hotmelt silikonelim.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.125