23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EPLAN og WAGO – tæt integration

Optimeret projektering: WAGO's Smartdesigner og Smartprinter arbejder nu endnu tættere sammen med EPLAN CAE-softwaren.

Omfattende udveksling mellem Smartdesigner og EPLAN: Via nyt interface kommunikerer WAGO's Smartdesigner, som nu er muligt at betjene online (https://configurator.wago.com), endnu bedre med EPLAN. Brugerne får en optimeret projektering og dermed reducerede omkostninger. Projektet fra EPLAN eksporteres til Smartdesigner, som udfører tjek med forslag og tilføjelser til styklisten – både for klemmer og komponenter til automatisering.

Efter installation af WAGO-Api-modulet i EPLAN kan data overføres, og Smartdesigner startes automatisk med direkte overførsel af XML-data. Hermed undgår man mellemlagring og manuel åbning af filer. Efter bearbejdning og tjek føres styklisten tilbage til EPLAN for evt. videreførelse i et overordnet indkøbs- eller planlægningssystem.

For enkel og hurtig printning af opmærkning til rækkeklemmer, I/O-moduler og komponenter har WAGO også udviklet et nyt Smartprinter-interface til EPLAN. Dermed er det muligt at printe mærkeskilte og mærkeark direkte fra CAE-softwaren. Særligt tidsbesparende er WAGO's opmærkningskoncept til Push in-klemmerne TOPJOB® S – der er lette og nemme at montere i form af direkte push-in af ledningen uden brug af værktøj. De særlige opmærkningsbånd konfigureres med tekster i op til 4 linjer, en optimal visuel identifikation af komponenter og deres tilhørsforhold.

Via Smartdesigner og Smartprinter
Smartdesigner viser alle WAGO-komponenter i 3D. Herved opnås optimal forståelse af, hvorledes alt passer sammen. Den Cloud-baserede onlineprojektering via Smartdesigner gør normal installation på pc’en overflødig. Hermed sikres kunden altid et opdateret program og en opdateret artikeldatabase samt tilgængelighed overalt i verden til sine projekter.

Smartprinter er en multifunktionel termoprinter i WAGO's opmærkningsprogram. Selv med sit kompakte design bearbejder den mange forskellige materialer: mærkeark, WMB Inline-mærkeskilte "på rulle", etiketter samt kabel- og ledningsopmærkning. Hermed er der mulighed for at opmærke alle WAGO's produkter samt ledninger og kabler ved hjælp af et enkelt apparat. Smartprinterens print er klart, permanent og modstandsdygtigt over for ydre miljøpåvirkninger i henhold til DIN EN 60068.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522
P nummer: 1019920328

Send til en kollega

0.046