23948sdkhjf
Del siden
Annonce

højtydende automation controller reducerer udviklingstid og omkostninger

Parker Hannifin har lanceret Parker Automation Controller (PAC). PAC er designet til det globale maskinmarked, og kombinerer maskinlogik, avanceret real time motion control og visualisering i én stærk løsning.

Med den populære EtherCAT kommunikation for bevægelse og I/O, og Parker Automation Manager (IDE, Integrated Development Environment) for applikationsudvikling, giver PAC OEM'er en løsning til de mest krævende applikationer. Denne pakkeløsning tilbyder et enkelt intuitivt miljø med industriel standard programmering, direkte kommunikation, og netværkstilslutning, hvilket giver real-time information - hvor og hvornår, det er nødvendigt.

Parker Automation Manager giver ingeniører mulighed for at udnytte deres eksisterende viden samt arbejde smartere og mere effektivt end nogensinde med den fulde pakke af IEC61131-3 programmeringssprog og PLCopen motion control function blocks.

PAC er udviklet, så den nemt kan integreres i eksisterende netværk, samtidig med at den giver mulighed for tilslutning af tredjeparts enheder. PAC leveres som standard med en række indbyggede kommunikationsprotokoller - herunder en OPC-server, Modbus TCP, EtherCAT, dobbelt LAN netværk og muligheder for Ethernet / IP, Profinet og Profibus.

Kort sagt, denne standardbaseret tilgang til denne nye intelligente multi-akse motion controller tilbyder værktøjer til hurtigere kodegenerering, nedsat idriftsættelsestid og udviklingsomkostninger; og gør det muligt for ingeniører at skabe kontrol applikationer for fremtidens komplekse og krævende maskiner.

Få flere oplysninger om Parker Automation Controller.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.25