23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag på den danske fællesstand på Gulfood Manufacturing 2015, Dubai

For andet år i træk arrangerer Danish Food Tech Group en dansk fællesstand på Gulfood Manufacturing fra d. 27. - 29. oktober 2015 - den største og vigtigste messe inden for procesudstyr til fødevareindustrien i hele MEASA regionen.

I 2014 lancerede arrangørerne af den meget populære Gulfood-messe en ny model, hvor procesudstyrsproducenter, rådgivere og serviceudbydere til fødevareindustrien fremover skulle være at finde på Gulfood Manufacturing. Det blev en meget stor succes, og vi ser meget frem til at arrangere endnu en dansk fællesstand til oktober, hvor den anden udgave af Gulfood Manufacturing finder sted.

Høj vækst og kraftig øget efterspørgsel
Regionen. som messen repræsenterer, oplever høj vækst både hvad angår økonomi samt demografi. FAE oplever stor tilstrømning af udenlandsk tilstrømning, hvor primært vesterlændinge opsøger de enorme økonomiske muligheder regionen tilbyder. Det medfører en enorm demografisk udvikling, hvor landene i sær har svært ved at følge med på efterspørgslen efter fødevarer. Flere rapporter fra blandt andre Frost & Sullivan og World Bank forudser derfor en markant vækst i investeringer inden for fødevareindustrien, som forventes at stige med US$ 1 billion frem mod 2030.

Massive investeringer øger potentialet
Den meget høje vækst samt de store investeringer gør regionen særdeles attraktiv. Med det øgede fokus på fødevareefterspørgsel er fokus også rettet mod højere kvalitet og produktivitet. Danske virksomheder har den fornødne kompetence og dansk kvalitet er velanset i hele MEASA regionen (Mellemøsten, Afrika og Sydasien). Vi tror derfor på endnu en succesrig Gulfood Manufacturing til oktober og vi glæder os til at have jer med om bord.

Det succesfulde første år
Under messens første år fremviste hele 1.143 udstillere deres produkter og ydelser for flere end 26.000 besøgende, som langt oversteg arrangørernes forventninger på 15.000 professionelle besøgende. Udstillerne repræsenterede hele 52 lande og de besøgende kom valfartende til fra flere end 150 lande, hvilket i høj grad understreger messens appel til en meget stor region. Der er kun tegn på, at 2015 udgaven vil slå den flotte start Gulfood Manufacturing fik i 2014.

Deltag på den danske fællesstand
Læs mere om den danske fællesstand i linket nedenfor eller i vedhæftningen, hvor du også finder oplysninger om priser for deltagelse. For tilmelding til Gulfood Manufacturing 2015 og nærmere information kontakt Heidi Ravn på heidi.ravn@dk-export.dk / tlf.: +45 2421 8988 eller Morten Flou Kristensen på morten.kristensen@dk-export.dk / tlf.: +45 2083 0981.

Dansk fællesstand på Gulfood Manufacturing 2015

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.031