23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Application Engineer hos Eaton

Eaton har ansat Jan Baskjær som ny Application Engineer. Jan skal primært yde support til salg og kunder med teknisk produktviden på installations- og automationsmateriel.

Eaton har ansat Jan Baskjær som ny Application Engineer.
Jan skal primært yde support til salg og kunder med teknisk produktviden på installations- og automationsmateriel. Han er uddannet maskinmester og har fra tidligere job erfaring med soft-startere og frekvensomformere. Jan har igennem en årrække beskæftiget sig med salg og service, senest indenfor ventilation.

Om Eaton
Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelsesbackup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt ingeniørydelser. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, som omsatte for 2,62 milliarder dollars i 2043. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.dk.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.062