23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny publikation om Internet-of-Things

Hvad skal der til før flere danske virksomheder griber de nye muligheder i IoT? Det kan du læse om i denne publikation udgivet af GTS-foreningen.

Internet-of-Things (IoT) vil fremover have afgørende indflydelse på virksomheders konkurrencesituation.

Fremtidens vindere er de virksomheder, der udnytter de nye muligheder i IoT til at strømline driften, sende smarte produkter på markedet, og som evner at interagere med kunder og leverandører for at få tilført nye data, som virksomhederne kan bruge til at optimere forretningen. Allerede i dag er evnen til at tilføje intelligente enheder i produkter og produktionsprocesser med til at bringe virksomheder frem foran konkurrenterne.

Men spørgsmålet er:

• Hvor klar er Danmark og dansk industri til at deltage i dette kapløb?
• Hvor er de centrale udfordringer?
• Og hvor bør vi satse teknologisk og forretningsmæssigt med udgangspunkt i danske styrkepositioner?

GTS-institutternes tætte samspil med op imod 20.000 danske kunder hvert år giver en enestående viden om, hvad der rører sig, hvilke udfordringer virksomhederne har – og hvad der skal til for at få flere virksomheder til at gribe mulighederne i IoT.

I den nye publikation "Smarte produkter, smart produktion og IoT" kan du læse om, hvilke indsatser GTS-institutterne mener, der skal sættes i gang.

Der bliver bl.a. peget på, at der er brug for at opruste Danmarks kompetencer inden for udvalgte vækstteknologier og for at sikre demonstrationsfaciliteter. Herudover bliver det anbefalet, at IoT indgår i uddannelsesindsatsen, så nyuddannede unge er klædt på til at bringe IoT med ind på deres kommende arbejdsplads. Et fjerde element er udvikling af ”værkstøjskasser”, som virksomheder nemt kan benytte til at komme fra idé til produkt.

Læs alle anbefalingerne i publikationen, der også indeholder ni eksempler på, hvordan GTS-institutterne allerede i dag samarbejder med virksomheder om digitale løsninger.

Læs mere og hent publikationen her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.094