23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du udforske eksportmulighederne i Indonesien, som fortsat har stor økonomisk vækst?

Kom med Den Danske Ambassade og eksportnetværkene Danish Fish Tech Group og Danish Marine Group på business-to-business delegationstur til Jarkarta og Surabaya den 1.-4. februar 2016.

Den Danske Ambassade i Indonesien og eksportnetværkene Danish Fish Tech Group og Danish Marine Group arrangerer en business-to-business delegationstur til Jarkarta og Surabaya den 1.-4. februar 2016. Fokus for delegationsturen vil være kommerciel skibsbygning, fiskefartøjer og udstyr til fiskeri- og marineindustrien.

Der har været en positiv udvikling mellem Indonesien og Danmark i de senere år inden for marine- og fiskeribranchen. De indiske fagfolk opfatter de danske leverandører som værende i stand til at levere tekniske innovative løsninger og miljøeffektive løsninger af høj kvalitet. Formålet med delegationsturen er derfor at sammenkoble dansk ekspertise, viden og kompetencer inden for marine og fiskeri med de behov, Indonesien har inden for disse brancher.

Programmet vil forløbe sig over fire dage, hvor der blandt andet vil være virksomhedsbesøg til skibsfartøjer, business-to-business møder og netværksmuligheder. Prisen for denne delegationstur er 14,900 DKK eksklusiv moms for en deltagende virksomhedsrepræsentant. For denne pris får du hotelovernatning i Indonesien, flybillet tur/retur til Indonesien og tur/retur fra Jarkarta til Surabaya.

På følgende link kan du få yderligere information om turen, prisen og programmet: http://www.dk-export.dk/aktiviteter/busi...

Eller yderligere information, kontakt

Marc Lerche
Head of Danish Marine Group
mark.lerche@dk-export.dk
T. +45 31 69 84 94

Halldor Halldorsson
Head of Danish Fish Tech Group
halldor.halldorsson@dk-export.dk
T. +45 21 22 95 60

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.109