23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdateret CurveSelect-værktøj letter optimering af motorbeskyttelses valg

Eaton integrerer og opdaterer nu karakteristika for sine ”IE3-parate” motorbeskyttelseskomponenter i sit gratis CurveSelect software-værktøj.

Konfigurationssoftware supporterer beskyttelse af de energieffektive IE3 motorapplikationer

Eaton integrerer og opdaterer nu karakteristika for sine ”IE3-parate” motorbeskyttelseskomponenter i sit gratis CurveSelect software-værktøj. Den udbyggede funktionalitet skal gøre det lettere at sammenligne afbryderkarakteristika for forskellige beskyttelseskomponenter. Dermed bliver designet af switche og distributionssystemer lettere at optimere til maksimal oppetid og pålidelighed med samtidig opfyldelse af det nyeste, europæiske energieffektivitetsregulativ. CurveSelect kan bruges til at vurdere såvel interaktion mellem en række af Eatons egne produkter som funktionen mellem Eaton-produkter og 3. parts fabrikater.

En effektiv og økonomisk beskyttelse af effektsystemer kræver et præcist match mellem trippunkterne for de enkelte slags udstyr, der anvendes i systemet. I praksis er det næsten altid vigtigt at bruge flere beskyttelseskomponenter i samspil med hinanden. For at beregne den præcise triprespons i den type applikationer skal man tage hensyn til karakteristika for hver enkelt komponent. Det kan være en vanskelig og tidskrævende proces uden det rigtige værktøj.

CurveSelect gør opgaven lettere, mere præcis og mere deterministisk. CurveSelect er et Excel-baseret software-værktøj, der muliggør generering og dokumentation af trippunkterne for alle involverede komponenter. Værtøjet viser samtidigt kurverne for flere komponenter, der bruges samtidigt, med det samme tidsdomæne og sammenlignelige skalaforhold.

Eaton har udført adskillige fyldestgørende tests til dokumentation for sine produkter i forhold til værktøjet for virksomhedens populære serie af de nyeste, højeffektive IE3-motorer. Alle PKZ- og PKE-motorværn er dokumenteret anvendelige til effektiv og pålidelig styring af IE3-motorer, og disse komponenter er derfor nu beskrevet om ”IE3-ready”. CurveSelect indeholder derfor nu også de reviderede karakteristika for trippunkterne for disse komponenter.

Andre Eaton-komponenter med uploadede karakteristika i CurveSelect omfatter NZM-, IZM- og BZM-afbruderne, de termiske overbelastningsrelæer, ZB og ZEB, miniature-kredsløbsbeskytterne, FAZ med B-, C-, D-, K-, S- eller Z-tripkarakteristik samt sikringer af typerne gL og gG. Det er muligt at indtaste yderligere tripkarakteristikker, så mellemspændingsafbrydere og andre end Eatons komponenter kan blive analyseret.

Muligheden for at definere kundespecifikke kurver betyder, at specifikke konfigurationer kan afprøves. Med brug af motorernes startkurver kan man eksempelvis kontrollere, om en given beskyttelseskomponent vil tillade tripfri start for en given motor. Brugere af CurveSelect kan også afgøre, om kredsløbsafbrydere opfylder de foreskrevne krav til mellemspændingsbeskyttelse og, om eksisterende komponenter vil give tilstrækkelig beskyttelse i forbindelse med planlagte udvidelser.

CurveSelect supporterer nu 11 sprog, og brugere kan få gratis adgang til værktøjer ved blot at udfylde en nem registrering på www.eaton.eu/selectiontools. Registrerede brugere vil siden få en gratis email-påmindelse om opdateringer. Det er også muligt at downloade et omfattende white paper, der indeholder detaljeret information om vurderingen af tripkarakteristikkerne og brugen af CurveSelect.

For flere oplysninger om Eaton, ErP-direktivet og motorbeskyttelse af IE3-motorerne, se enten http://electricalsector.eaton.com/moem-ee eller besøg venligst www.eaton.eu, eller se de seneste nyheder på Twitter (@Eaton_EMEA) eller LinkedIn (Eaton EMEA).

Eaton Danmark:
Tlf.: 36 86 79 10

Om Eaton
Eatons elektrotekniske gren af koncernen er global førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelsesbackup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, som omsatte for 22,6 milliarder dollars i 2014. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 102.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.com.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.063