23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wieland Electric udstiller på EL & Teknik messen i Odense fra den 10. til 12. maj 2016

Kom og oplev vores State of art decentral KNX-rumstyring gesisFLEX, som er et modul opbygget system der kan optimeres til alle formål inden for rumstyring.

Systemet består af et basis modul der kommunikerer via en KNX-bus samt adskillige ind- og udgangs moduler. Hver basis modul er i stand til at håndtere op til 6 udvidelses moduler.

At gesisFLEX er en decentral enhed betyder, at kun forsyningen og en KNX-bus føres frem til hver enkelt basis modul. Dette betyder mindre kabelfremføring, altså både hurtigere og billigere installation.
Yderlige er gesisFLEX udstyret med Wielands kendte installationsstikforbindelser af serien gesis, der er kendt for at være hurtige og pålidelige at arbejde med og som yderligere er kodet således at fejlmontering helt undgås.

Yderligere er gesisFLEX kompakt og kan monteres på ganske lidt plads. Med en højde på kun 44mm kan modulerne monteres f.eks. under EDB-gulve, over nedsænket lofter m.m.

En anden feature er at Wieland har samlet alle stikkene på en side af gesisFLEX således at den også kan monteres helt op mod f.eks. loftet.

Basis og udvidelses moduler stikkes sammen og den interne bus forbindes hermed automatisk, dette gør det endnu hurtigere at installere gesisFLEX.

Se mere info i vedhæftet katalog og kom og besøg os på vores stand på EL & Teknik messen – du finder os i hal C på stand: C-3639

Vi ser frem til dit besøg.

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062