23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric ansætter ny salgsdirektør for løsninger til datacentre

Tina Schou (38) er ansat som Country Sales Director i Schneider Electrics IT-division. Her får hun det overordnede ansvar for det team af eksperter, der sælger Schneider Electrics avancerede løsninger til datacentre og UPS-anlæg.

Tina Schou (38) er ansat som Country Sales Director i Schneider Electrics IT-division. Her får hun det overordnede ansvar for det team af eksperter, der sælger Schneider Electrics avancerede løsninger til datacentre og UPS-anlæg. Oprindeligt er hun uddannet cand. merc. og kommer fra en stilling som salgschef for vindafdelingen i Siemens' industridivision, hvor hun har stor erfaring med salg i brancher med stor digitalisering.

"It-branchen har nogle af de samme udfordringer, som jeg kender fra vindindustrien. Digitaliseringen og den øgede brug af data betyder, at der er stærkt fokus på driftssikkerhed og energieffektivitet, og det er jo netop det, Schneider Electric står for," siger Tina Schou.

Hun glæder sig til at arbejde i en branche i konstant udvikling.

”De voksende datamængder skaber hele tiden nye krav til datacentre, som skal være mere og mere decentrale uden at gå på kompromis med sikkerheden. Edge computing er et spændende, nyt felt, som jeg glæder mig til at arbejde med," siger salgsdirektøren.

Tina Schou træder direkte ind i den danske topledelse.

Privat bor Tina Schou sammen med sin mand og to sønner i Ramløse ved Helsinge.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.031