23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Radiostyring med tablet fra Tele Radio

Tele Radios -Tiger tablet- er en ny og innovativ løsning inden for radiostyring, der kombinerer Tiger systemets populære analoge sender med en tablet.

Tele Radios Tiger radiostyring og tablet er et brugervenligt system samlet i et robust cover, der på en ny og enkel måde sikrer et optimalt overblik og kontrol over din applikation.

Tabletten tilkobles en PLC eller PC via wi-fi, og kan sættes op til at vise informationer som kamera, driftstatus, alarm beskeder, værdier og vægt direkte på brugerfladen.

 Stopfunktionen inkl. to relæer i Tiger modtageren er godkendt iht. SIL3 IEC 61508 standarder og EN ISO 13849-1 PLe. Og brugeren vil fortsat opnå samme høje sikkerhed, uanset wi-fi forbindelsen.

 Features:

  • Kan benyttes med alle eksisterende applikationer og webbrowsere. Integrer dine egne løsninger på brugerfladen.
  • Flere muligheder for kommunikation mellem modtager og PLC; MODBUS RS485 / CANopen / PROFIBUS / PROFINET / J1939 / Ethernet IP /etc.
  • Tablet modeller: iPad (iOS) og Android (IP68 certificeret).

 Løsningen er designet til alle industrier, som produktion, kraner og løftegrej, lager, offshore, vindenergi og underholdning, der har et særligt behov for høj sikkerhed og effektivitet.

Læs mere på Nord Techs hjemmeside

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.046