23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neousys præsenterer ny vandtæt computer med Intel® 13th/12th-Gen Core™

Neousys Technology, en førende leverandør af robuste integrerede systemer, har netop tilføjet Nuvo-9650AWP-serien til deres familie af vandtætte industrielle computere.

Nuvo-9650AWP-serien kommer med en IP66-vurdering med støtte fra Intel® 13th/12th-Gen Core™-processoren. Den har et vandtæt chassis, termisk design og vandtætte I/O-stik for at opnå vandafvisende ydeevne til en overkommelig pris for krævende miljøer. Ved at arve Neousys' robuste design og erfaringer inden for kantberegning kan Nuvo-9650AWP øge sin pålidelighed og holdbarhed med en reduceret total ejeromkostning til ekstreme miljøinstallationer såsom maritime og offshore-applikationer, eller i landbrugs- eller minedriftskøretøjer.

Med Neousys' termiske og mekaniske design er Nuvo-9650AWP-serien indkapslet i et rustfrit stål- og aluminiumschassis. Integreret med en effektiv termisk løsning til CPU, hukommelse og strøm-IC understøtter den -25°C til 70°C bredtemperatur blæserløs drift i salte, fugtige og støvede miljøer. Hvad angår tilslutning, understøtter Nuvo-9650AWP-serien 3x 2,5 GbE og 1x GbE-porte via vandtætte M12-stik med IEEE 802.3at PoE+ mulighed for industrielle eller IP-kameraer. Den har også et specialiseret vandtæt type-C-stik, der understøtter dual-mode ved at aktivere både 5 Gbps USB3-dataoverførselshastighed og 4K DisplayPort videooutput via en Type-C-hub.

Nuvo-9650AWP kan bruges på køretøjer. Den er udstyret med 8V til 48V DC input med indbygget tændingstrømskontrol og er i overensstemmelse med MIL-STD-810H stød-/vibrationsstandarder. Kombineret med robustheden af Nuvo-9650AWP er den ideel til krævende implementeringer såsom minedrift lastbiler eller landbrugskøretøjer.

"Vi sigter mod at hæve robuste integrerede computere til et nyt niveau og gøre vandtætte systemer overkommelige for masserne gennem introduktionen af AWP-serien på markedet. Ved at integrere IP66 vandtæthed og robust integreret databehandling i Nuvo-9650AWP kan systemet overvinde miljømæssige begrænsninger. Dens budgetvenlige vandtætte design indsnævrer total ejeromkostningskløften for økonomiske projekter og definerer en ny kategori, der afbalancerer robusthed, ydeevne og omkostninger," siger Dennis Chen, produktchef hos Neousys Technology.

Kontakt vores specialister i dag - klik her  
Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.048