23948sdkhjf

Ny Kirk-direktør vil fordoble omsætningen

Da Kirk tidligere på året blev solgt til amerikanske Polycom, betød det også udskiftning i direktørstolen. Den nye direktør, Sten Dyrmose, vil gøre Kirk til en international succes.
Med et overskud efter skat på 19 mio. kr. og en omsætning på ca. 260 mio. kr. er Kirk en bundsolid virksomhed. men står det til den nye administrerende direktør, Sten Dyrmose, skal der satses endnu mere i fremtiden. Det skriver Computerworld.

- Vores vækstmål er meget aggressive. Vores omsætning ligger på omkring 260 millioner kroner, og det tal skal i hvert fald fordobles, siger Sten Dyrmose til Computerworld.

Han overtog direktørposten 1. august, efter at virksomheden formelt har været ledet af de nye amerikanske ejere, der overtog Kirk fra SpectraLink tidligere på året. Ved samme lejlighed valgte den daværende administrerende direktør, Ole Lysgård Madsen, nemlig at fratræde sin stilling.

Sten Dyrmose var tidligere administrerende direktør i Valør, og på CV’et står hæderkronede virksomheder som Vestas og Bang & Olufsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157