23948sdkhjf

Ny direktør skal fordoble omsætningen hos Thrane & Thrane

Inden 2010 skal Thrane & Thrane have en omsætning på 2 mia. kr. Sådan lyder det ambitiøse mål til selskabets nye direktør Walther Thygesen.
Der har været skiftedag på direktionsgangen hos Thrane & Thrane, og med den nye direktør kommer nye krav om vækst. Producenten af kommunikationsudstyr vil nemlig udvide markedet for virksomhedens udstyr og derigennem fordoble omsætningen til 2 mia. kr. Det skriver Computerworld.

Før skiftet til Thrane & Thrane har Walther Thygesen arbejdet som direktør hos computergiganten HP, og den faglige ballast skulle derfor være i orden til at varetage det nye job.

- Jeg tror, vi kan sælge mere. Her mener jeg i al beskedenhed, at jeg har international erfaring fra HP, og det er trods alt en stor og kompleks virksomhed. Desuden har jeg de sidste 25 år haft stor succes med at bygge en stærk organisation, der har stor fokus på resultater. Jeg har været god på salgssiden, men også til at få en organisation til at fungere optimalt, udtaler Walther Thygesen til Computerworld.

Flere analytikere stiller sig dog skeptiske over for de ambitiøse mål og påpeger, at potentialet på satellitmarkedet ikke er tilstrækkeligt til at opfylde dem. Tidligere direktør Henrik Lunde var underlagt samme vækstmål, men formåede ikke at få virksomheden til at vokse afgørende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109