23948sdkhjf

Højttaler-producenten Tymphany køber konkurrent

Tymphany, moderselskabet for de verdenskendte danske højttalerbrands Scan Speak, Vifa og Peerless, har underskrevet en aftale om køb af Premium Loudspeaker.
- Denne handel er den vigtige strategiske side som Tymphany behøver for at danne en komplet trekant på forsyningssiden til audioindustrien. I for lang tid har de tilgængelige muligheder for Premiums produktselskaber manglet to vigtige ingredienser: Ledelse som virkelig kender og forstår markedets behov samt virkelig produktinnovation. Det nye Tymphany kan, som den første i vores branche, tilbyde vore kunder begge dele. Potentialet er virkelig spændende for vores kunder, ansatte og investorer, siger Tom Jacoby, administrerende direktør i Tymphany.

Premium Loudspeaker er et audiosystem-selskab, som udvikler og fremstiller high performance højttalere for designfabrikanter (ODM) på audio/video-markedet. For øjeblikket producerer PL turnkey højttalerprodukter til adskillige Premium audio brands på fabrikken i XinXu, Kina.

Innovative løsninger til lavpris
Målet med Tymphany’s forstærkede evne til at levere turnkey-systemer er at kombinere virkelig højttalerinnovation med et konkurrencedygtigt produktionsgrundlag. Indtil nu har de mange højttalerbrands, som har outsourcet deres produktlinjer, været tvunget til at tage et valg mellem pris og innovation. Denne erhvervelse vil ændre dette og tilføre kunderne førende innovation til konkurrencedygtige priser, som det forventes fra asiatisk fremstilling.

Ledet af højttalerindustriens veteraner Tom Jacoby, Ed Boyd, Michael Oslac og Jay Wessell, beskæftiger hele selskabet nu 600 medarbejdere, med mere en 40 kundefokuserede udviklingsingeniører i Europa, USA og Asien.

Tim Liou, formand og administrerende direktør for Eastech siger:

- Da vi startede Premium Loudspeaker-divisionen, vidste vi, at der var et behov for et bedre alternativ i high-end højttaler forsyningskæden. Ved at forene kræfterne med Tymphany fremskynder vi vækstpotentialet for divisionen, og vinder en vigtig, ny potentiel partner til vores elektronik og højttalerforretning. Vi ser frem til en lang og udbytterig alliance med det forstærkede Tymphany.

Kilde: Tymphany - http://www.tymphany.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064