23948sdkhjf

Stadig røde tal hos RTX

Der var ikke megen opmuntring at hente i RTX Telecoms årsregnskab. En omfattende turn around-proces er endnu ikke slået igennem, og virksomheden kører stadig med stort underskud.
I alt faldt RTX Telecoms omsætning med 24,2 % til 216,1 mio. kr., og resultatet af den primære drift endte med et minus på 98,7 mio. kr. Med i dette er dog hensættelser på 30 mio. kr. til imødegåelse af tab fra en rumænsk kunde.

Resultatet før skat udgør minus 30,3 mio. kr., hvilket trods alt er en pæn forbedring i forhold til sidste år, hvor man endte med et minus på 64,5 mio. kr.

- Koncernen har realiseret en betydelig nedgang i salget af produkter i regnskabsåret 2006/07. Baggrunden for nedgangen skyldes primært forsinket ordreindgang og en væsentlig langsommere realisering af salg og omsætning fra nye ODM-kontrakter i forhold til de forudsætninger, ledelsen havde lagt til grund for sine forventninger. Koncernen har introduceret flere nye produkter i løbet af regnskabsåret, men kundernes beslutningstid, produkternes udviklingstid samt leveringstid på komponenter har betydet, at forventede væsentlige ODM-leveringsaftaler ikke blev effektueret i regnskabsåret 2006/07. Salget af egenudviklede produkter og ODM-produkter har således ikke indfriet forventningerne, skriver virksomheden i sit årsregnskab.

Virksomheden er for øjeblikket i gang med en omfattende turn around-proces, der blandt andet har betydet, at medarbejderstaben er blevet reduceret med 84 personer i årets løb. En række ulønsomme aktiviteter er blevet afviklet, og en del af produktionen er blevet flyttet til dattervirksomheden RTX Consumer Products Hong Kong Ltd.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079