23948sdkhjf

DSE har ansat ny administrerende direktør

Teknologivirksomheden DSE A/S i Horsens ruster sig til yderligere international vækst og styrker ledelsen med ansættelsen af Søren Justesen som ny administrerende direktør.
I bestræbelserne på at styrke den internationale vækst og udvikling i DSE A/S har virksomheden pr. 1. juni 2008 ansat Søren Justesen som ny administrerende direktør. Han overtager stillingen efter Jan Gram.

Søren Justesen er 51 år og har gennem de sidste mange år arbejdet med virksomhedsudvikling fra en kommerciel platform. Han har forretningsmæssige erfaringer fra EMEA (Europe, the Middel East and Africa), og har gennem en længere periode haft base i Belgien som Commercial Director hos Nexans Cabling Solution og efter tilbagevending til Danmark som Commercial Director hos Tyco med ansvar for Norden.

Da Søren har siddet i bestyrelsen for DSE lige op til udnævnelsen som administrerende direktør, kender han allerede til virksomheden. I forbindelse med ansættelsen indtræder han som medejer.

Styrket international vækst
Med udnævnelsen af ny administrerende direktør har DSE sat fokus på udvikling og en styrket international vækst inden for alle forretningsområder.

- Vi har en meget høj markedsandel på det danske marked, så vores fortsatte vækst skal ske internationalt. Med ansættelsen af Søren Justesen får vi ledelseskompetence kombineret med stor international erfaring i markedsføring og projektsalg. Søren skal sammen med vore dygtige medarbejdere udvikle DSE til en anerkendt aktør på det internationale marked, udtaler bestyrelsesformand Anders Midtgaard.

Fokus på kerneområder og stærk projektstyring
- Gennem mit arbejde i bestyrelsen har jeg erfaret, at DSE har en uovertruffen teknologisk platform og højst engagerede medarbejdere, som har givet DSE en fantastisk position indenfor test, laktråd og lufthavnsløsninger, fortæller Søren Justesen og fortsætter:

- Jeg ser således en særdeles spændende opgave i at udvikle denne position til sammen med vore gode partnere at stå stærkere i et internationalt marked. DSE har meget at tilbyde og mange af vores store internationale kunder og samarbejdspartnere ved det, så vi skal med fokus på vore kerneområder og stærke projektstyring etablere yderligere vækst på nye markeder, afslutter Søren Justesen.

Kilde: DSE - http://www.dse.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104