23948sdkhjf

GN Netcom fyrer 250

Ledelsen hos GN Store Nord løftede tirsdag sløret for nogle af de forandringer der kommer til at ske hos GN Netcom i de kommende år – en plan der betyder kraftige reduktioner af medarbejderstaben.
Som følge af vanskeligere markedsforhold for både Mobile og CC&O headsetforretningen lancerer GN Netcom nu et omfattende omstruktureringsprogram for at vende den utilfredsstillende indtjening i Mobile-forretningen og styrke lønsomheden i CC&O headset.

Tiltagene rummer en væsentlig forenkling af hele organisationen, herunder også af supply chain, en skarpere fokusering på udvalgte hovedmarkeder, nøglekunder og produktsegmenter samt en yderligere forenkling af organisationen med afskedigelse af op til 250 medarbejdere. Tiltagene er udviklet i samarbejde med den hidtidige bestyrelse og forankret i samt godkendt af den nye bestyrelse, som tiltrådte den 16. juni, skriver GN Store Nord i en fondsbørsmeddelelse.

De nye tiltag er en fortsættelse af den strategi, der blev fremlagt i starten af 2007. Programmet
forventes fuldt gennemført i andet kvartal 2009. Når det er fuldt udrullet, vil det give besparelser på de faste omkostninger i størrelsesordenen 150 mio. kr. på årsbasis.

Programmet vil – sammen med tidligere udmeldte engangsomkostninger på 75 mio. kr. – resultere i samlede engangsomkostninger på ca. 200 mio. kr., hvoraf hovedparten forventes udgiftsført i 2008. Hovedparten af besparelserne forventes at træde i kraft fra slutningen af 2008 og starten af 2009, og programmet vil derfor have en begrænset effekt på EBITA i 2008 i forhold til tidligere udmeldinger.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111