23948sdkhjf

RTX sælger datterselskab

RTX Telecom har fredag indgået aftale om salg af det 100 %-ejede datterselskab RTX Healthcare pr. 27. juni 2008 til en af verdens førende leverandører inden for telehealth løsninger.
Salget sker som led i den lagte fokuseringsstrategi og turn-around proces for RTX Telecom, hvor det er besluttet at frasælge koncernens aktiviteter inden for telehealth og medico, og koncentrere indsatsen om udvikling og produktion af avancerede løsninger og produkter til det professionelle marked for telekommunikation.

RTX Healthcare har igennem de seneste tre år haft teknologisk succes med udvikling af FDA-godkendte trådløse enheder for fjernovervågning og transmission af informationer vedrørende patienter med kroniske lidelser.

Af fortrolighedshensyn vil virksomheden på nuværende tidspunkt ikke offentliggøre navn på køber. Salgssummen er en kombination af en kontant betaling på niveau med den bogførte værdi og en ”earn-out” betaling, som afhænger af udviklingen i selskabet i løbet af de kommende 24 måneder.

RTX Healthcare vil fortsat opretholde sine kunderelationer under det nye ejerskab. Køberen ønsker ligeledes at fastholde RTX Healthcares tilstedeværelse i Nordjylland og at skabe virksomhedens vækst gennem geografisk salgsmæssig ekspansion, investeringer i yderligere kapacitet og teknologisk udvikling.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082