23948sdkhjf

Høier og Vendelboe sælger projektafdeling til Dansk Styringsteknik

Høier og Vendelbo vil koncentrere sig om handel med industrikomponenter – Dansk Styringsteknik udbygger sig position i Sønderjylland.
Sønderborg-virksomheden Høier og Vendelbo A/S afhænder med virkning fra den 1. september sin projektsalgsafdeling med 16 medarbejdere til Dansk Styringsteknik A/S, der har hovedsæde i Odense og afdelinger i Aalborg, Århus og Tønder.

- Baggrunden for salget er et ønske om at udvikle virksomheden til et rent handelsselskab, med salg af komponenter til industrien. Vi er inde i en særdeles positiv udvikling, som blandt andet er forstærket efter indvielsen af vores 500 kvadratmeter store logistikafdeling, siger administrerende direktør Hans Ørum, der i fjor overtog virksomheden sammen med Mezzanin Kapital A/S.

Efter salget vil Høier og Vendelbo have 22 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Sønderborg og afdelingen i Horsens.

- Både vi og Høier og Vendelbo har vores spidskompetencer inden for industriel it, avanceret servo og PLC-styringer. Derfor betyder aftalen og overtagelsen af de 16 medarbejderne en klar styrkelse af vores position på det danske marked, siger administrerende direktør Preben Quorp, Dansk Styringsteknik.

Med overtagelsen af projektafdelingen etableres selskabet Dansk Systemteknik Sønderborg A/S. Selskabet lejer sig ind hos Høier og Vendelbo på Nørrekobbel i Sønderborg.

Dansk Styringsteknik har specialiseret sig i udvikling af styringer og automationsløsninger til industrien. Efter handelen har selskabet 64 medarbejdere, hvoraf de 54 er ingeniører, maskinmestre og teknikere. Selskabet er etableret i 1996 og råder blandt andet over eget tavleværksted i Odense.

Kilde: Høier og Vendelbo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08