23948sdkhjf

Nedskæringer i Schneider Electric Danmark

De nedadgående konjunkturer og det markant lavere aktivitetsniveau i den danske bygge- og anlægsbranche rammer nu også Schneider Electric Danmark.
Virksomheden må som følge af et lavere aktivitetsniveau skære i både aktiviteter og bemanding og har med virkning fra mandag afskediget 29 medarbejdere.

- Vi har desværre været nødt til at afskedige en række medarbejdere, hvoraf nogle har været hos os i mange år. Det er dybt beklageligt, men markedet og tallene taler i øjeblikket deres tydelige sprog. Ligesom andre aktører i branchen er vi nødt til at tilpasse omkostningerne til det markant lavere aktivitetsniveau, som vi oplever i forbindelse med den aktuelle konjunkturnedgang, siger Rune Flengsrud fungerende administrerende direktør for Schneider Electric Danmark A/S.

Schneider Electric Danmark har indgået aftale med et eksternt firma med henblik på at tilbyde de afskedigede medarbejdere hjælp til at finde et nyt job.

- Selvom det er svært at spå om fremtiden med den aktuelle finanskrise, forventer jeg, at vi med denne tilpasning har skabt grobund for en fortsat solid og god forretning i Danmark, siger Rune Flengsrud og fortsætter:

- I tillæg til vores kerneområder vil vi i 2009 fortsætte vores fokusering på energioptimering og -styring. Energi er blevet en knap og dyr ressource, og vi har klimamæssigt en stor udfordring i forhold til at nedbringe CO2-udledningerne. Vi har på koncernbasis de seneste år fokuseret på at udvikle teknologier og løsninger, der kan være med til at optimere energiforbruget og begrænse omkostningerne og miljøpåvirkningerne, og forventer yderligere at forstærke vores position indenfor dette område.

Kilde: Lauritz Knudsen - http://www.lk.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078