23948sdkhjf

Mekoprint A/S køber GPV Danprint

Mekoprint A/S køber GPV Danprint i Støvring og styrker sin markedsposition inden for folietastaturer og serigrafi.
GPV Danprint er underleverandør til industrien inden for folietastaturer, serigrafisk trykte transfers samt plastskilte og beskæftiger efter Mekoprints overtagelse ca. 70 medarbejdere. Omsætningen i GPV Danprint har i de seneste 12 måneder inden købet udgjort ca. 60 mio. kr.

Mekoprint A/S køber driftsaktiviteterne og anlægsaktiverne i GPV Danprint i Støvring med virkning fra den 1. marts 2009. GPV Danprints aktiviteter inden for plastsprøjtestøbning overtages dog ikke. Parterne er enige om ikke at offentliggøre overtagelsesprisen.

Fra overtagelsesdagen overtager Mekoprint A/S alle GPV Danprints fremadrettede forpligtelser i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere. GPV Danprints driftsaktiviteter vil i løbet af de følgende fem måneder blive flyttet til Mekoprint Graphics og Mekoprint Electronics i henholdsvis Støvring og Aalborg.

Med overtagelsen af aktiviteterne i GPV Danprint er det fremover hensigten, at Mekoprints fire divisioner kan indgå i et tættere leverandørsamarbejde med GPV-koncernen omkring totalløsningsopgaver, således at begge virksomheder vil få en styrket konkurrenceevne.

Mekoprint A/S beskæftiger i alt ca. 380 medarbejdere på to fabrikker i Støvring – Mekoprint Chemigraphics og Mekoprint Electronics – og to fabrikker i Aalborg – Mekoprint Graphics og Mekoprint Mechanics samt ca. 20 medarbejdere i datterselskabet Mekoprint sp. z.o.o. ved Stetin i Polen. Mekoprints omsætning var i det seneste regnskabsår på ca. 350 mio. kr. position.

Kilde: Mekoprint - http://www.mekoprint.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078