23948sdkhjf

GPV lukker fabrik i Horsens

Samtidig med endnu en økonomisk nedjustering offentliggjorde GPV fredag, at man lukker sin printkortfabrik i Horsens.
GPV har i tredje kvartal fortsat arbejdet med at gennemføre den omfattende rationaliseringsplan samt med forberedelse af den tidligere annoncerede kapitaludvidelse, som planlægges gennemført i marts 2009.

Virksomhedens elektronikdivision udvikler sig fortsat meget tilfredsstillende, mens mekanikdivisionen har haft et lavt aktivitetsniveau og en indtjening, der ligger under forventningerne. Divisionen er fortsat væsentligt belastet af de forsvarsrelaterede projekter samt dollarkursen.

I printkortdivisionen er det stadig meget vanskeligt at få tilstrækkelig ordreindgang til at skabe en rentabel drift, og resultatet har været lavere end forventet i tredje kvartal 2008/2009. GPV har på denne baggrund besluttet at lukke selskabets printkortfabrik GPV Chemitalic i Horsens og flytte produktionen til selskabets fabrik i Kina.

Forventningerne til 2008/2009 nedjusteres som følge af reduceret omsætning og lukning af printkortfabrikken i Horsens.

- Vi har siden offentliggørelsen af bestyrelsens beslutning om en kapitalforhøjelse arbejdet på at øge robustheden i planen for 2009/2010. Vi er godt på vej igennem implementeringen af den mest omfattende rationaliseringsplan i GPV’s historie, som nu også omfatter lukning af printkortfabrikken i Horsens og frasalg af GPV Danprint aktiviteterne. Under de nuværende vanskelige konjunkturer har vi valgt at skærpe vores strategiske fokusområder blandt andet ved yderligere at reducere tabsgivende aktiviteter indenfor print- og mekanikdivisionerne, udtaler administrerende direktør Bo Lybæk.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094