23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Schneider Electric

Ole Sander tiltræder som administrerende direktør i Schneider Electric Danmark, der er selskabet bag blandt andet Lauritz Knudsen-brandet. Hans første dag i spidsen for den globale ekspert i energioptimering var mandag den 2. marts.
- Jeg ser frem til udfordringerne. Ikke mindst de muligheder som Schneider Electric og branchen generelt har for at kunne levere fremtidssikrede løsninger inden for energioptimering og -renovering, siger Ole Sander og tilføjer:

- Det er en helt unik chance at skulle stå i spidsen for en global koncerns aktiviteter i Danmark. Samtidig har Schneider Electric Danmark stærke og traditionsrige, danske rødder, og det giver en spændende og dynamisk platform at arbejde ud fra.

Ole Sander, der er uddannet el-ingeniør, har senest beklædt stillingen som Senior Vice President i entreprenørvirksomheden MT Højgaard og før det som koncerndirektør i NCC.

Ole Sander har 15 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder - primært inden for telekommunikation, bygge og anlæg, salg og service. Siden 1990’erne har Ole Sander beklædt ledende poster i entreprenørverdenen – blandt andet næsten 10 år i NCC Group.

Ole Sander har udover ingeniør-diplomet også en uddannelse som elektriker bag sig. Han er 45 år, er gift, har to børn og bor privat i Espergærde.

Kilde: Schneider Electric - http://www.schneider-electric.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078