23948sdkhjf

Boeing har lavet aftaler med 33 danske virksomheder

33 danske underleverandører står indtil videre til at få del i ordrerne, hvis Boeing skal levere en afløser for F16-flyene.
Indtil videre har Boeing besøgt ca. 200 danske virksomheder i jagten på egnede samarbejdspartnere til effektuering af den milliardstore modkøbsaftale, der bliver aktuel, hvis Boeing vælges som leverandør af fremtidens danske kampfly. I den forbindelse er der lavet 33 forhåndsaftaler med danske virksomheder, og chefen for disse er ganske imponeret over de danske samarbejdsvirksomheder. Det skriver Ingeniøren.

- Vi er imponerede over de danske virksomheders niveau, og der er mange virksomheder, som vi godt kan forestille os at arbejde sammen med, selv om det ikke lykkes at vinde kontrakten med det danske forsvar, udtaler Gwen Kopsie til Ingeniøren.

Vinder Boeing flyudbuddet, er det de to danske elektronikvirksomheder Terma og Systematic, der bliver bedst begunstiget af Boeing. Terma har fået lovning på 33 % af ordresummen, mens Systematic står til at hente ordrer svarende til 10 %. Gwen Kopsie understreger dog, at der stadig er plads til flere aftaler.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094