23948sdkhjf

Loewe åbner flagship-store i Charlottenlund

Torsdag den 13. august holder Loewe officiel åbning i en nyindrettet butik på Ordrupvej 46 i Charlottenlund.
Det nye Loewe Gallery vil være spydspids i Danmark for den fortsatte udbredelse af Loewes europæiske ekspansionstrategi for salg og markedsføring af Loewe-produkter gennem eksklusive, specialindrettede butikker.

I Loewes Gallery-butikker vil kunderne kunne opleve den tyske producents home entertainment-systemer. Her præsenteres Loewe-tv i kombination med lydsystemer fra Loewe.

- Den 13. august markerer en vigtig begivenhed for Loewe, når det eksklusive Loewe Gallery åbner i det mondæne Charlottenlund nord for København. Vi har gennem vores succesfulde nordiske distributør, Kjaerulff 1 Development, været aktive på det danske marked i mange år med prestigefyldte "shop-in-shop"-butikker, og har skabt en klar brand-identitet for Loewe. Nu er det blevet tid til at henvende os til de danske forbrugere med en større og endnu mere eksklusiv Loewe-forretning, både som et eksklusivt udsalgssted, men også som et symbol for alt, hvad Loewe-brandet står for, siger Ulf Kaempfer, general manager distributors hos Loewe AG.

Kilde: Loewe - http://www.loewe.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094