23948sdkhjf

Karsten Ree overtager styringen hos Zepto

Karsten Ree tiltræder som ny direktør i Zepto, efter at Lasse Frost har valgt at fratræde sin stilling i selskabet.
Efter en veloverstået aktieemission, der har givet Zepto arbejdsro efter en hård periode grundet finanskrise og svigtende vareleverancer, begynder selskabet at kunne se de forventede og planlagte positive resultater.

- Da selskabet igen er på rette vej, mener jeg, det er et godt tidspunkt at få nye friske kræfter ind til at føre Zepto videre. Jeg har derfor truffet den store beslutning, det nu engang er som stifter af selskabet, at trække mig tilbage fra den daglige ledelse i Zepto, siger Lasse Frost.

Roret overlades i første omgang til Karsten Ree. Karsten vil fremover sammen med et nyt ledelsesteam og selskabets øvrige nøglemedarbejdere varetage den daglige forretning. Det nye ledelsesteam består af vicedirektør Ole de Leeneer samt vicedirektør Christian Ree.

- Jeg beklager Lasse Frosts beslutning, men glæder mig over opbakningen fra selskabets medarbejdere, hvilket gør, at der ikke ændres ved den positive retning, selskabet styrer imod, udtaler Karsten Ree og fortsætter:

- Samtidig vil jeg gerne understrege, at ændringerne i ledelsen ikke får nogen betydning for leverandører og samarbejdspartnere eller andre, der har relation til selskabet.

Lasse Frost fratræder samtidig efter eget valg som bestyrelsesmedlem ved førstkommende bestyrelsesmøde i selskabet.

- Jeg har ingen umiddelbare nye planer. Nu gælder det i første omgang om at få Zepto overleveret på bedste vis. Så må vi herefter se, om der dukker nye, spændende ting frem på tegnebrættet, siger Lasse Frost.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078