23948sdkhjf

Nordjyder vil kåre årets mest innovative IKT-virksomhed

Flere end 200 nordjyske IKT-virksomheder og et stort antal forskere fra Aalborg Universitet har tilmeldt sig en innovations-konference i Rebild den 5. oktober. Her skal man blandt andet kåre Nordjyllands mest innovative virksomhed.
Paraplyorganisationen for den nordjyske klynge af IKT-virksomheder BrainsBusiness uddeler nu for første gang prisen BrainsBusiness Award 2010. Næsten 30 nordjyske IKT-virksomheder er blevet indstillet, og nu er seks kandidater nået til finalen. De seks finalister er:

• 4GMCT-holdet
• Conzentrate
• Inntrasys
• Jens Rønholt / Retail Planit
• Progressive Media
• Zensehome

Udvider antallet af pladser
Finalisterne er blandt andet valgt ud fra deres særlige evne til at omsætte ny viden til nye forretningsmuligheder, og et panel bestående af 10 nationale IKT-eksperter skal finde den endelige vinder. En af dem er Keld Jersild Olsen, der er direktør for Hewlett-Packard - en af landets største og mest markante it-virksomheder. Keld Jersild Olsen skal bistå ved prisoverrækkelsen, og han er begejstret for det nordjyske initiativ:

- Evnen til at omsætte viden til forretning og helst ny viden til nye typer forretning er afgørende, hvis vi fortsat vil være blandt de bedste i verden inden for informations- og kommunikationsteknologien. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på netop denne disciplin, og her er BrainsBusiness Award et skridt i den rigtige retning, siger Keld Jersild Olsen, der sammen med ni andre fremtrædende personer fra IKT-branchen er i gang med at finde den endelige vinder.

Hos BrainsBusiness-sekretariatet er begejstringen stor for den overvældende interesse, virksomheder og forskere har vist:

- Arrangementet har fået utrolig flot opbakning. Vi har fået ikke færre end 275 tilmeldinger og udvider nu til godt 300 pladser. Det er jo meget travle mennesker, vi har med at gøre, og derfor er det virkelig bekræftende at se de mange tilmeldinger, siger Berit Borup Brendborg, der er informationsansvarlig hos BrainsBusiness.

BrainsBusiness Award 2010 finder sted på Comwell Rebild Bakker tirsdag den 5. oktober kl. 16.00-20.00.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062