23948sdkhjf

Nordjysk IKT-innovationspris uddelt

Til et stort anlagt gallaarrangement tirsdag aften blev den succesfulde nordjyske spilproducent Progressive Media kåret til Nordjyllands mest innovative IKT-virksomhed i 2010.
Flere end 300 nordjyske erhvervs- og universitetsfolk var tirsdag samlet til overrækkelsen af den nye nordjyske innovationspris for IKT-virksomheder BrainsBusiness Award.

Næsten 30 nordjyske IKT-virksomheder var blevet indstillet til prisen, og på forhånd havde dommerpanelet udvalgt seks finalister, der levede særligt op til prisens fundats. Det handler om at omsætte ny viden til nye forretningsmuligheder, eller - som navnet antyder - at gå fra brains til business.

Tør gå foran
Vinderen blev den nordjyske spilvirksomhed Progressive Media, der er en af de førende virksomheder i verden inden for produktion af spil til mobile enheder fortrinsvis mobiltelefoner. Progressive Media står blandt andet bag det meget populære spil SIMS til mobiltelefoner og har vundet flere internationale priser. Formanden for dommerpanelet Keld Jersild Olsen, der er direktør for en af Danmarks største IKT-virksomheder Hewlett Packard, havde blandt andet følgende begrundelse for valget af Progressive Media:

- Progressive Media er en nordjysk virksomhed, der har formået og turdet gå foran, og som har haft held med det. Virksomheden har på særlig innovativ vis omsat lokale kompetencer og viden til international forretning, sagde han.

Og det er en imponerende udvikling Progressive Media har gennemgået. På bare fire‐fem år er virksomheden gået fra tre ansatte, der lavede små spil, til at være en stor virksomhed med 20 mand i Aalborg, to i Århus, seks i England og fire i Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062