23948sdkhjf

Ambu omstrukturerer og opsiger medarbejdere

Med virkning fra i dag er der sket en omfattende omstrukturering af den samlede forretning - det har kostet 30 medarbejdere deres job.
Siden købet af King Systems d. 15. februar 2013 har Ambu som planlagt gennemført en hurtig integration af
salgsorganisationerne hos Ambu Inc. og King Systems i USA.

Med virkning fra i dag er der sket en omfattende omstrukturering af den samlede forretning. Der er etableret to salgsstyrker med 50 sælgere inden for Anaesthesia og 30 sælgere inden for Cardiology, Neurology og Emergency.

- Med denne organisationsændring bliver Ambu en af de mest fokuserede leverandører af engangsprodukter til hospitaler og redningstjenester i USA med knap 80 direkte salgsfolk til at servicere mere end 6000 kunder på det amerikanske marked, siger Ambu’s administrerende direktør, Lars Marcher.

På baggrund af denne omstrukturering har Ambu opsagt ca. 30 medarbejdere i Ambu og King Systems.

Samtidig har Ambu foretaget en organisationsændring i Ambu’s øverste ledelse og har med øjeblikkelig virkning ansat Steven Block som ny direktør for Ambu i Nordamerika. Steven Block erstatter Frank Homa, som har været direktør for Ambu i Nordamerika i mere end 20 år. Steven Block har stor ledelseserfaring, han har en betydelig viden om det amerikanske marked samt gode kunde-relationer fra sin seneste position som CEO for LMA i Nordamerika.

- Steven Block skal bidrage til, at vi når vores ambitiøse fremtidsplaner på det amerikanske marked for engangsprodukter til hospitaler og redningstjenester, siger Lars Marcher.

- Ambu er en professionel og ambitiøs leverandør i USA. Jeg har altid betragtet Ambu som et seriøst og stærkt strategisk firma, som har investeret betydeligt for at kunne tilbyde innovative løsninger til hospitaler samtidig med, at de har investeret i en respekteret og unik direkte salgsstyrke. Jeg glæder mig til at blive en del af et etableret og målrettet firma
med en ambitiøs plan for fremtiden, siger Steven Block.
Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125