23948sdkhjf

Møn Print køber PCB-Shop Danmark

Møn Print A/S overtager aktiviteterne i PCB-Shop Danmark og ansætter samtidig en ingeniør.
Møn Print A/S har taget et skridt mod nye tider.

Pr. 1. maj 2013 har virksomheden opkøbt PCB-Shop Danmark Aps ved Birgitte Kristiansen. Hun har gennem en tid gået med et ønske om at sælge aktiviteterne i PCB-Shop for at kunne hellige sig andre aktiviteter.

Overtager en række leverandører
For Birgitte Kristiansen har det været vigtigt, at de nye ejere kan rumme at fortsætte med den gode service af kunder og leverandører. For at sikre at dette kommer til at ske så smertefrit som muligt, vil hun være tilknyttet Møn Print A/S et stykke tid.

Møn Print A/S har med sine kerneområder inden for teknisk rådgivning, egenproduktion samt en stor trading-del alle muligheder for at kunne implementere alle leverandører, samt fortsætte serviceniveauet over for kunderne.

For Møn Print A/S er det en stor fordel at kunne overtage en række leverandører, der har vist evnen til at levere god kvalitet til den aftalte tid, som for Møn Print A/S er en væsentlig faktor.

Ny ingeniør ansættes
Møn Print A/S har valgt at imødekomme de øgede aktiviteter ved at ansætte en ingeniør.

Den 1. maj 2013 er Ivan Petersson ansat som rådgivnings- og udviklingsingeniør. Han har mange års erfaring med printudvikling, specielt inden for filtre, kombinere og andre RF kredsløb.

Ivan Peterssons store erfaring gør, at Møn Print A/S i endnu højere grad ser sig i stand til at hjælpe kunderne helt fra rådgivnings- og udviklingsfasen til produktet er færdigt og salgsklart.

Møn Print A/S forventer, at fremtiden vil være præget af mange nye muligheder, med nye mennesker og nye ideer. Møn Print A/S blev grundlagt i 1965.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078