23948sdkhjf

Nyt samarbejde gør Core-EMT til totalleverandør

Et samarbejde med polske Renex flytter den danske virksomhed op i feltet af totalleverandører til elektronikbranchen.
Nyt samarbejde gør Core-EMT til totalleverandør

Et samarbejde med polske Renex flytter den danske virksomhed op i feltet af totalleverandører til elektronikbranchen.

I efteråret kunne Core-EMT A/S, i samarbejde med Achat5, præsentere sine kunder for en komplet produktionslinje. Nu har den danske virksomhed så taget endnu et skridt mod målet om at kunne præsentere en total produktportefølje i hele Skandinavien.

- Samarbejdet med Renex gør, at Core-EMT A/S nu går fra at være maskin- til totalleverandør i elektronikbranchen. Vores fokus er dermed udvidet til ikke kun at tænke på de tunge maskiner, men også fokusere på forbrugsmaterialer som f.eks. loddepasta, flus rengøringsmidler, værktøj og arbejdspladsindretning, siger adm. direktør i Core-EMT A/S, Steen Haugbølle.

Renex er selv totalleverandør af produkter til elektronikbranchen og har bl.a. egenproduktion af ESD tøj og BGA loddeudstyr. Den polske virksomhed er dog ikke etableret i Skandinavien, og det er her Core-EMT A/S kommer ind i billedet, fortæller Steen Haugbølle.

- Vi starter ud med salg i Danmark, men det er planen, at vi som eneleverandør skal sælge Renex’ forbrugsprodukter i hele Skandinavien. Det betyder forhåbentligt også, at vi når ud til en bredere kundekreds, som, på baggrund af de flere produkter, finder os interessante, siger han.

På kundernes opfordring
Forbindelsen mellem de to virksomheder er opstået gennem Yamaha, som Core-EMT A/S siden 2011 har distribueret produkter for. For nyligt tegnede den japanske gigant nemlig også kontrakt med Renex som distributør.

- Det så vi som en kærkommen lejlighed til at snakke med Renex og få muligheden for at sælge nogle af de produkter, vi ikke havde i forvejen, fortæller Steen Haugbølle.

Men selve beslutningen om at gå fra maskin- til totalleverandør bygger på helt andre relationer.

- Det er noget, vi er blevet opfordret til af vores nuværende kunder, som gennem en længere periode har efterspurgt disse forbrugsprodukter hos os. Så det er selvfølgelig med stor tilfredshed, at vi nu kan tilbyde dem, siger Steen Haugbølle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063