23948sdkhjf

Micro Technic udvider i PTA-afdelingen

Den fynske elektronikproducent tager endnu et skridt i retning mod at blive en rigtig logistikpartner inden for elektronikproduktion.
Micro Technic fortsætter den personalemæssige oprustning og har senest ansat Michael Andersen (billedet) i PTA-afdelingen, hvor han vil stå for oprettelse af produktionsdokumentation (styklister, arbejdsinstruktioner, mv), programmering af montagerobotter, samt deltage i firmaets kommende ISO9000 certificering.

- Michael har stor erfaring med PTA arbejder fra flere større danske EMS-virksomheder, og har endvidere stor viden omkring Design-for-Manufacturing, hvor han været med til at optimere montageprocessen med henblik at minimere produktionsomkostningerne og øge kvaliteten. Michael vil have en stor berøringsflade med såvel Micro Technics eksisterende og nye kunder, samt virksomhedens leverandører, siger Frank Max Laursen, der er Product & Marketing Manager i Micro Technic, til Electronic Supply.

Fra underleverandør til logistikpartner
Aarup-virksomheden udvidede tidligere på året produktionsarealet med 1.500 m2, så det samlede areal nu er på 3.700 m2. Udvidelsen og ansættelsen af 45-årige Michael Andersen skal ses i lyset af Micro Technics ambitioner om at bevæge sig bort fra ”kun” at være en underleverandør i elektronikbranchen.

- Siden vores udvidelse har vi fået flyttet en del af produktionen til nogle helt nye lokaler, samtidig med at vi har fået etableret nogle produktionslinjer, der er dedikeret til det vi kalder Box-build eller apparatmontage, siger Frank Max Laursen og fortsætter:

- Vi oplever stadig, at vore kunder – både nye som gamle – ønsker en større forædling af deres produkter, så den trend imødekommer vi med vores box-build-linjer. Vi er dermed godt på vej mod at blive en logistikpartner inden for elektronikproduktion og ikke ”bare” en underleverandør.

Med ansættelsen af Michael Andersen beskæftiger Micro Technic i alt 58 ansatte pr. 1. juni 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063