23948sdkhjf

Iptronics opkøbt af israelere

Roskilde-baserede Iptronics bliver med sine 25 medarbejdere opkøbt af israelske Mellanox, som vil udvide medarbejderstaben i Danmark.
Iptronics skifter navn og bliver fremover en integreret del af det israelske firma Mellanox og dets 1400 ansatte på verdensplan. Det skriver Børsen.

Chipproducenten Iptronics bliver solgt for 47,5 mio. dollar, hvilket svarer til ca. 267 mio. kr.

- Salget betyder, at vi fremover kan lave en meget større forretning, hvor vi i højere grad kommer til at sælge integrerede løsninger frem for at levere en microchip separat. Opkøbet gør, at vi kan optimere vores forretning på flere områder, siger Niels Finseth, medstifter og adm. direktør i Iptronics, til Børsen.

Danske arbejdspladser i sigte
Salget får ingen betydning for de nuværende medarbejdere. Derimod har Mellanox planer om at udvide forretningen i Danmark.

- Vi begynder at hyre folk i løbet af det næste stykke tid, og der bliver tale om danske arbejdspladser. Når handlen falder helt på plads, skal vi starte nye projekter fra dag ét, så vi er faktisk allerede nu på udkig efter det næste hold ingeniører, siger Niels Finseth til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079