23948sdkhjf

B&O-ansatte frustrerede over ledelsen

Hvis ikke situationen snart bliver bedre, tror elektronikproducentens fællestillidsrepræsentant på en udskiftning i topledelsen.
De ansatte på B&O boblede næsten over af optimisme, da Tue Mantoni tiltrådte som topchef i 2011. Han overbeviste medarbejderne om, at B&O har en gylden fremtid og fremlagde en målsætning om at nå en omsætning på 8-10 mia. kr. i løbet af fem år.

Indtil videre er det imidlertid småt med succeser. I regnskabsåret 2012/2013 har B&O varslet en omsætning på 2,8-2,9 mia. kr. og et negativt driftsresultat på 150-200 mio. kr.

I 2011 flyttede den nye topchef B&O’s salgs- og marketingafdeling fra Struer til Lyngby, og i januar blev 64 administrative medarbejdere afskediget. Som prikken over i’et bekræftede Tue Mantoni tirsdag, at koncernens tv-produktion skal flyttes til Tjekkiet, hvilket kan koste op mod 75 job i Struer, og ifølge Berlingske Tidende har det fået frustrationerne frem hos medarbejderne.

- Vi har stadig tillid til ledelsen. Men hvis situationen ikke vender inden for et eller to år, så tror jeg ikke længere, at vi har den ledelse, som vi har i dag, siger fællestllidsrepræsentant Karsten Grønholdt Hansen til Berlingske Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125