23948sdkhjf

Produktionsvirksomhed satser på udvikling

LS Control A/S i Gelsted har lagt strategien om. Virksomheden, hvis speciale er elektroniske styreenheder, outsourcer i dag store dele af produktionsprocessen og arbejder mere med logistik, viden og udvikling.
LS Control A/S har siden 1969 udviklet og produceret styringer til bl.a. ventilation, varme og lys samt laboratorieventilation og overvågning. I dag satser virksomheden mere på udvikling end på produktion.

Ingen udvikling er for indviklet
Sådan lyder virksomhedens motto, hvis styrke er en bred kompetenceflade og et årelangt erfaringsgrundlag. Virksomheden udvikler og fremstiller i stigende grad elektronik efter opgave som underleverandør og med en tværfaglig sammensætning af specialområder får kunderne altid en ajourført samarbejdspartner.

Udviklingsafdelingen er blevet virksomhedens hjerte, og det er her elektronikingeniørerne udvikler og omsætter kundernes ønsker til brugbare løsninger og elektroniske systemer. Der arbejdes både med analoge, digitale, intelligente og trådløse systemer, og der benyttes næsten alle tænkelige elektronikteknologier i produkterne.

Alt under samme tag
LS Control A/S tilbyder sine kunder hele processen i samme hus, fra idéudvikling, diverse godkendelser til den efterfølgende produktion og logistik. Det er virksomhedens ambition at blive den bedste samarbejds-partner, og det lykkes bedst ved at træde ind i processen så tidligt som muligt, fortæller direktør og ejer Stig Petersen.

Innovativ og handlekraftig
Der skal en god portion kreativitet og en handlekraftig indstilling til, hvis en så stor omvæltning skal lykkes. Og det har da også været et fælles projekt for både ledelse og medarbejdere at udvikle kernekompetencerne hos LS Control A/S.

Ved outsourcing af produktionsprocesserne til mere konkurrencedygtige lande har de godt 45 medarbejdere indstillet sig på nye arbejdsområder. Men med en moderne ledelse, der befinder sig på gulvet blandt sine medarbejdere har dette ikke været noget problem. Sammenholdet og arbejdsklimaet er i top hos LS Control A/S.

Læs mere om virksomheden på http://www.lscontrol.dk

Kilde: ErhvervsDIALOG i Månedsnyt til Erhvervslivet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062