23948sdkhjf

Amitech satser på design TV

Efter års design- og udviklingsarbejde lancerer Amitech nu et dansk design TV under navnet Ami life. Et TV, der kombinerer elektronik med flot design, så det kan passe til ethvert hjem.
Amitech, der er dansk producent af underholdningselektronik, satser nu stort og lancerer et nyt dansk design TV, Ami life.

Amitech har brugt timer på at udvikle det nye dansk design TV, der tager indretningsudfordringen op. Amitech lægger, med sit nye produkt, op til et hav af kombinationsmuligheder i forhold til kabinet, farve og fod.

Køber har med det nye Ami life mulighed for at få et unikt TV, der er tilpasset den enkeltes smag.

Der er hele 66 kombinationsmuligheder med det nye design TV, Ami life.- De store traditionelle fladskærms-TV fylder meget i stuen, og skaber ofte uro, stilbrud og dominans. Ami life er skabt til at genoprette harmonien, enkeltheden og frem for alt, menneskeligheden i rummet, siger Søren Rasmussen, der er manden bag det nye design TV.

Søren Rasmussen har tidligere designet for blandt andre Louis Poulsen og Bang & Olufsen.

Amitech henvender sig både til privatforbrugeren og til erhvervslivet med sit nye produkt. Designelskere kan glæde sig til at se det nye fladskærms TV i butikkerne i slutningen af september.

Se de mange designmuligheder her

Kilde: Amitech. http://www.amitech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062