23948sdkhjf

Adm. direktør forlader Atea Danmark

Den adm. direktør for Atea Danmark, Lars Johansson, forlader sin post til fordel for stillingen som adm. direktør for Hedeselskabet.
Adm. direktør Lars Johansson forlader i dag sin stilling i Atea Danmark A/S. Baggrunden er, at Lars Johansson har sagt ja til at tiltræde som administrerende direktør i Hedeselskabet.

- Det er med beklagelse, at Atea nu siger farvel til Lars Johansson, der den 1. september 2013 tiltræder stillingen som administrerende direktør for Hedeselskabet. Jeg ved, at beslutningen om at forlade Atea har været svær for Lars, for han er meget glad for virksomheden, kunderne, partnerne, produkterne og ikke mindst de mange dygtige medarbejdere. Selvom det kun blev til lidt over halvandet år i stillingen, har Lars Johansson været med til at sætte positive aftryk i Atea og til at strukturere og implementere Ateas ambitiøse mål, siger koncernchef Claus Hougesen, Atea.

Koncernchef med to kasketter
Det bliver en gammel kending, der midlertidigt overtager roret i Atea i Danmark, nemlig koncernchef Claus Hougesen, der tidligere har haft stillingen.

- Selv om jeg nu får to kasketter, både som koncernchef for hele Atea og som chef for det danske selskab, så glæder jeg mig til igen at være med helt fremme i Danmark. Det er dog ikke meningen, at det skal være af permanent karakter, så jeg sidder i stillingen indtil en ny administrerende direktør er fundet, siger koncernchef – og nu også administrerende direktør – Claus Hougesen, Atea.

Koncernchef Claus Hougesen, der fylder 50 år onsdag den 14. august, var frem til 2007 adm. direktør for Atea Danmark A/S, hvorefter han blev koncernchef.

Atea Danmarks omsætning i 2012 var på 5,7 mia. kr., en vækst på 3,5 procent sammenlignet med året før, og driftsresultatet (EBITDA) var på 280,9 mio. kr. I dag omsætter Atea for 20,9 mia. kr. og beskæftiger 6.500 medarbejdere på tværs af landegrænserne i den nordiske region.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062