23948sdkhjf

Dansk radarproducent tjener godt på NASA

Weibel Scientific oplever kraftig fortjeneste på både bruttofortjeneste og overskud. Det er blandt andet det gode samarbejde med den amerikanske rumfartsorganisation NASA, der bidrager til de positive resultater.
Wiebel Scientific A/S, der driver rådgivning, fabrikation og handel med elektronisk inden for fly- og autotest er i kraftig vækst.

Koncernens resultatopgørelse for 2005/06 viser et overskud efter skat på 35, 2 mio. kr. mod godt 23 mio. året før. Bruttofortjenesten er steget til 79,8 mio. kr. fra 67,3 mio. kr. i samme periode året før.

Wiebel Scientic beskæftiger 38 ansatte, og de har således hver især formået at tjene over 1,2 mio. kr. før skat hjem til virksomheden.

Selskabet har i årets løb leveret og idriftsat radaranlæg for NASA, og dette samarbejde har været aldeles positivt for begge parter. NASA har været fuldt ud tilfreds med radaranlæggene, som NASA skulle bruge til at overvåge opsendelsen af spacehuttles.

Hos Wiebel vil man fortsat udvikle nye radarsystemer samtidig med at udvikle på eksisterende systemer og produkter, og ledelsen forventer, at virkomheden vil fortsætte med at give positivt overskud i det kommende regnskabsår 2006/07.

Kilde: Årsrapport for 2005/06

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094