23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Atea
Jan Skelbæk er blevet ansat som direktør for Atea Software. Han kommer fra en stilling som nordisk direktør i Symantec.

Atea er leverandør af it-infrastruktur.

Læs mere Ny direktør i Atea

Kazam
Frank Jensen er blevet ansat som COO og VP i Norden for Kazam. Samtidig er Thomas Faber blevet ansat som business development director, Nordics, og Claus Pedersen som salgschef for Norden.

Kazam er en britisk producent af smartphones.

Nilfisk-Advance
Jonas Persson tiltræder senest primo 2014 som administrerende direktør for Nilfisk Advance i stedet for Jørgen Jensen, der fratræder senest med udgangen af 2013.

Nilfisk-Advance producerer professionelt rengøringsudstyr.

NKT Holding A/S
NKT Holding A/S indfører en ny ledelsesstruktur, som betyder at koncernens bestyrelse fremadrettet vil drive de tre nuværende forretningsområder, NKT Cables, Nilfisk-Advance og Photonics Group, som selvstændige enheder.

Thomas Hofman-Bang fratræder derfor stillingen som administrerende direktør for NKT Holding A/S, og Søren Isaksen udtræder af direktionen, men fortsætter med at være ansvarlig for Photonics Group.

Vestas Wind Systems A/S
Anders Runevad er med virkning fra 1. september blevet udnævnt til koncernchef hos Vestas Wind Systems A/S i stedet for Ditlev Engel, der fratræder sin stilling øjeblikkeligt. Frem til Anders Runevads tiltrædelse vil koncernøkonomidirektør Marika Fredriksson være fungerende koncernchef.

Læs mere Vestas fyrer Ditlev Engel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11